Prawdziwa kuchnia libańska, shoarma i nowość kraftowy kebab. Poznajcie Kebab INN z Raciborza
Punk Kebab Inn w Raciborzu znajduje się przy Katowickiej 4. Restauracja działa już od ponad czterech lat. O libańskiej kuchni oraz o nowości - kraftowym kebabie opowiada Joynal Rubel właściciel.
Do Polski przyjechaliśmy już ponad 10 lat temu. Najpierw pracowałem razem z przyjaciółmi w Warszawie i Poznaniu. Otworzyliśmy następnie restauracje m.in. Rybniku, Oławie i Kędzierzynie-Koźlu. Z kolei nasz punkt w Raciborzu działa już od ponad czterech lat.
- Co dobrego zjemy w Kebab INN?
- Wiemy, że Polacy bardzo lubią kebab, ale my oprócz niego oferujemy jednak dużo więcej. Chcemy zaprosić wszystkich na kulinarną podróż po smakach kuchni libańskiej i śródziemnomorskiej.
- Zapraszamy naszych gości na kanapki, dania z grilla i sałatki. Mamy nadzieję, że wszystkim będzie smakowała nasza shoarma i najróżniejsze kebaby. Wegetarianie mogą spróbować naszych kotlecików z mielonej cieciorki, hummusu czy baba ghanouz, czyli pasty z pieczonego bakłażana. Mamy też pyszne sałatki, a do picia polecamy Ayran – jogurt naturalny oraz nektar z mango/guavy. Na pewno nikt nie wyjdzie od nas głodny – dodaje z uśmiechem Joynal Rubel.
Kraftowy kebab
- Tym co wyróżnia Kebab INN jest z pewnością mięso! Kraftowy kebab, który będziemy oferować od piątku 12 lipca, to 100 procentowa wołowina i to właśnie dzięki niej nasze dania będą naprawdę wyjątkowe! – podkreśla Joynal Rubel.
- Po obiedzie zapraszamy wszystkich na filiżankę herbaty po libańsku oraz na pyszne ciasto baklawa, które przełożone jest kilkoma warstwami pokrojonych orzechów z miodem.
Kebab Inn
Ul. Katowicka 4, Racibórz
Tel. 506 985 755
https://www.facebook.com/kebabinnraciborz
http://www.kebabinn.pl/
Materiał promocyjny
Komentarze (0)
Komentarze pod tym artykułem zostały zablokowane.